Geen producten (0)

Van sigaret naar E-sigaret

Van sigaret naar E-sigaret

 

 

 

 

 

 

 

Van sigaret naar E-sigaret

Veel van ons kiezen gezondheid en geluk boven rijkdom. Rokers zijn vreemde mensen en ik mag dat zeggen als jarenlange verstokte roker. Rokers kiezen ervoor om klauwen met geld uit te geven aan een product dat je dood ziek maakt. Wij denken dat de sigaret ons daadwerkelijk iets teruggeeft. Namelijk ontspanning of een extra lekkere smaak bij een kopje koffie of de vrijdagmiddagborrel.

Na een jaar gestopt te zijn ben ik, enige tijd geleden, ook wederom in de valkuil van de sigaret getrapt. Ik dacht; “lekker op vakantie en een peukie kan geen kwaad”. Ja dacht het dus even niet!! Ik was weer in de valkuil van de sigaret gevallen.

Er is eigenlijk maar een reden waarom je rookt en dat is omdat je jaren geleden (of pas sinds kort) in de val bent getrapt van de sigarettenindustrie. En nu ben je verslaafd aan nare gewoontes en verslavende dodelijke stoffen.

Vraag jezelf eens af... 

Wat als je de verslavende stof nicotine in een apparaatje kunt doen en alle giftige stoffen eruit laat waardoor het goedkoper en gezonder wordt? Zou je dat apparaatje gebruiken?

Wat een boer niet kent… dampt ie niet!

Toch zijn niet alle rokers om. Er zijn veel twijfels over de elektronische sigaret. Is het echt gezonder? Wat zit er in? Hoe werkt het? Dan zijn er ook nog mensen die gelijk roepen dat alles niet deugt. Maar gelukkig roepen ze dat al jaren over alles. Dus die nemen we met een korreltje zout. Oh ja, en de tabaksindustrie om niet te vergeten. Die weet natuurlijk ook al jaren dat een sigaret schadelijk is voor de mensheid en je witte 9010 net in de verf gezette plafond. Maar geld moet rollen en het liefst hun kant op dus een negatieve lobby richting elektronisch roken is wel zo gepast.

Wat is jou dit waard?

Het is toch eigenlijk maar een zooitje ongeregeld. Ik zal je zeggen wat ik heb gedaan. Ik heb een e-sigaret gekocht en heb het geprobeerd. En ja, nu heb ik een mening. Maar dat maakt me geen expert natuurlijk. Wel kan ik zeggen dat ik ,na maanden honderden euro’s uit gegeven te hebben aan sigaretten, ik nu maar een paar tientjes uitgeef. Daar word ik niet alleen gelukkig van, het is ook een stuk gezonder. Je merkt het dan ook gelijk aan je longen. Natuurlijk ben ik nog gewoon verslaafd aan nicotine maar toch merk ik dat, zonder al die honderden extra stoffen die in de sigaret zitten, ik minder verslaafd ben. Is de e-sigaret echt gezonder? Mijn mening is; ‘Ja! 100% zeker dat het gezonder is dan roken!’. Maar bijna alles is dan ook gezonder dan roken. Ik lees in sommige onderzoeken dat het 95% beter is en sommige zeggen 0%. Mijn mening is: ook al is het maar 50% beter, dan is dat al 50% winst op je gezondheid. En oh ja, in je portemonnee trouwens ook.

Stop met roken

Ik denk echt serieus dat elke roker het liefst wil stoppen met roken. En dat is zeker het allerbeste wat je kan doen. Maar zo simpel is het niet, anders rookten er heel veel mensen al jaren niet meer. Pleisters, pillen, kauwgom, laser of therapie om van die verslaving af te komen. Maar als je je zelf voor de gek wil houden met een smoesje van; ‘Ja nee nu komt het even niet uit’ of ‘Ik heb het nu even druk in me leven’ of zoiets tragisch, weet dan dat het ook anders kan!

 

Bekijk Hier de beste E-sigaret startersets!

 

 

(Nicotine is een zeer verslavend product!  Elke E-sigaret is bedoeld om je van het roken af te helpen. Als niet roker is het dan ook helemaal geen toevoeging en wordt het ten zeerste afgeraden om er mee te beginnen).

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.